]

The Putreds BT Live

  • 14.03.2019, ora
  • bucuresti
  • CLUB CONTROL
Share on:

BT Live
pres.
MACANACHE ȘI THE PUTREDS
Special guests: Tourette Roulette

open doors: 20.30h
Bilete:
— 30 lei in pre-sale, pe https://eventbook.ro/music/bilete-macanache-the-putreds-tourette-roulette-bt-live
— 40lei la intrare, in seara evenimentului, in limita spatiului disponibil.

************************
Macanache si The Putreds
www.facebook.com/MACANACHESITHEPUTREDS/

Trupa Macanache si The Putreds a prins contur în decembrie 2015, când Dinescu Bogdan aka Macanache a simțit nevoia să exploreze și alte laturi ale muzicii și să se exprime artistic cu ajutorul instrumentelor, nu numai a negativului și a platanelor. Timp de 2 ani trupa traversează țara dintr-un capăt în altul, concertând pe scena marilor festivaluri naționale  (Electric Castle, Untold Festival, Revolution Festival, Afterhills Festival, Street Food Carnival, Out of Doors Festival, Street Food Carnival, Street Delivery) și în cluburile din România, cât și peste hotare.
La începutul anului 2017 formația începea lucrul la primul material de studio, care avea să iasă la lumină un an mai târziu. Conceptul materialului viza un sound inedit, lucru care a făcut ca albumul intitulat “NamTimp” să fie rezultatul unei fuziuni de stiluri muzicale, printre care funk, rock, rap, jazz, raggae și alte câteva elemente specifice care se puteau naște doar în această formulă.

Deși Macanache are numeroase colaborări cu alți artiști reprezentanți ai scenei hip-hop sau mainstream, aparițiile live și productivitatea trupei The Putreds nu au fost lasate în umbra, bucurându-se deopotrivă de aprecierea presei muzicale și a unui fanbase considerabil.

În cadrul concertului de pe 14 martie, Macanache și The Putreds aduc pentru prima oară în Control, piesele de pe noul disc și un nou clip „Muzica e Nașpa”.

www.youtube.com/channel/UCvYRAY19-ld887bBZjCr_WQ
www.instagram.com/theputreds

Inapoi la Evenimente