]

The Fresh – Macanache / Yarah Bravo / Vali Umbră & Gonza / DJ Nasa

  • 11.11.2017, ora 23:00
  • BUCURESTI
  • ARENELE ROMANE
Share on:

The Fresh
prezintă
MACANACHE / YARAH BRAVO / VALI UMBRĂ & GONZA / DJ NASA
11.11.2017 / 21:00
ARENELE ROMANE
Cuțitul de Argint 96

Pe 11 noiembrie, Macanache urcă pentru prima oară pe scena The Fresh, alături de Vali Umbră, DJ NASA și invitată specială Yarah Bravo, parte din super-grupul One Self de la Ninja Tune.

Poet de meserie, crescut la periferie, Macanache aduce la Arenele Romane rimele sale iscusit legate și foarte apeciate, în timp ce Vali Umbră combină clasicul hip-hop cu electro, funk, dubstep, trip-hop.
În completarea serii vine talentata Yarah Bravo, celebră ca vocea perfect pusă în valoare de DJ Vadim, dar și ca membră fondatoare One Self. DJ NASA la butoane pregătește terenul așa cum o face de fiecare dată alături de CTC.

MACANACHE
Macanache este un MC din Romania, București, originar din Cartierul Titan (Zona Poarta 4 FAUR). Numele său este Dinescu Constantin-Bogdan, născut pe data de 25 mai 1988. S-a lansat în muzică în 2015 cu cântecul “Asta sunt eu”, ca artist independent. Stilul său este relaxat și foarte sincer, cu accente de limbaj vulgar bagabontesc, pe un ton comic, educativ. Este un maestru în arta rimelor pe loc în stilul liber, un personaj autentic al vremii sale și, totodată, unul dintre cei mai simplii și pasionați interpreți de muzică Rap din cultura Hip Hop autohtonă.

Inapoi la Evenimente