]

MAREA FINALA BATTLE MC – EDITIA V

  • 17.06.2017, ora
  • BUCURESTI
  • BERARIA H
Share on:

Battle MC Romania este primul turneu de evenimente hip hop, desfasurate sub conceptul unui Campionat National.

Vreme de cateva luni am calatorit prin tara in cautarea celor mai buni Battle Mc. Astfel, oprindu-ne prin Sibiu, Galati, Constanta, Iasi, Timisoara, Brasov, Craiova, Pitesti si Bucuresti am descoperit noi talente, dar am vazut si evolutia vechilor MC crescand prin concurenta.

Anul trecut, la Marea Finala a editiei din 2015 castigatorul marelui premiu, unui trofeu si a unei centuri de campion Battle MC Romania a fost Oliniutza.

Anul acesta, marele premiu este in valoare de 6000 Lei, iar premiile nu inceteaza sa apara! Buzz Sneaker Station sunt partenerii nostri si ne-au pregatit cateva surprize despre care va vom spune in curand!

Marea Finala a Campionatului de Battle MC Romania editia 2016 se desfasoara in Beraria H, pe data de 17 Iunie, unde vom avea artisti de la inceputurile hip-hop-ului romanesc.

In editia trecuta am avut un battle back2back intre DJ, iar anul acesta pastram traditia. Acesta se va desfasura intre Vlad Dobrescu si DJ Gharaa!

Intrarea se va face doar pe baza de bilet in valoare de 20 Lei presale si 30 Lei in seara evenimentului la intrare, cu limita de varsta!

Biletele le gasiti la: https://www.myticket.ro/ro/evenimente/164/battle-mc-romania-17-iunie-2017-beraria-h-bucuresti.html

Inapoi la Evenimente