]

4G LIVE @ UNDERVAL

  • 23.06.2018, ora
  • BUCURESTI
  • PARCUL TINERETULUI
Share on:

Primăria Municipiului București, prin PROEDUS, organizează festivalul de cultură urbană și al artelor vizuale, “Visual Art – UNDERval”. Festivalul Visual Art – UNDERval promovează arta vizuală și cea underground, implicarea în activități socio-educative, într-un spațiu organizat, la care vor lua parte unii dintre cei mai buni sportivi urbani din România.

Pe scenă vor urca unii dintre cei mai apreciați artiști precum:Lino Golden, El Nino, 4G(Macanache, Phunk B, Dilimanjaro, NCTK si D.J. Wicked),  Gojira & Planet H, Șatra B.E.N.Z, Fantome, Pascal jr., Optick, Adrian Eftimie, Rosario Internullo.

Pe 23 și 24 iunie, în intervalul orar 10:00 – 22:00, experţi în arta desenului stradal şi graffiti vor avea oportunitatea să se exprime creativ pe baza unei teme predefinite, iar participanții vor avea ocazia să își exprime talentul cu ajutorul inovațiilor vizuale de ultimă oră din domeniu prin workshop-urile destinate acestora. Astfel, cei prezenți vor putea lua parte la ateliere de: Artă Decorativă, Desen 3D și Cabină foto.
SKATEBOARDING, ROLE, BMX, MUZICA RAP, dar și STREET DANCE şi GRAFFITI, sunt doar câteva dintre surprizele pe care le-am pregătit în acest an.

Reprezentațiile riderilor pro vor dovedi cum se execută cu stil cele mai complicate trick-uri de sport extrem, pe o rampă special amenajată.
Invitați de renume din Europa vor susține workshop-uri de dans, precum: HIP-HOP, VOGUE, WAACKING, HOUSE, BREAKDANCE, LOCKING și DANCEHALL. Vor avea loc ateliere, dar și concursuri de dans la care sunteți invitați să participați și de ce nu, să plecați acasă cu un premiu special.

Program eveniment:10:00 – 22:00 / Parcul Tineretului/ 23 – 24 iunie 2018 ->>intrarea este liberă.
Vă așteptăm în număr cât mai mare cu bicicletele, rolele, skate-urile, trotinetele, dar și cu multă creativitate pentru a lua parte la unul dintre cele mai apreciate festivaluri visual – underground din București.

Inapoi la Evenimente