articole

Macanache, “băiatul rău” din showbiz, a dat cu mopul și a picat Bacalaureatul la matematică

 

Macanache, rapperul care a realizat piesa “Rămâi cu bine”, alături de Delia, nu a fost un elev model. Artistul a picat Bacul la matematică, luând nota 2. Nu îi este rușine de trecut și își asumă tot ceea ce a făcut.

În nicio clipă, fie că a dat cu mopul sau a făcut curățenie, nu a uitat să fie om. În plus, talentul l-a ajutat să transpună în muzica lui tot ceea ce a trăit. Și până la succes nu a fost decât un pas. În copilărie, a făcut gimnastică de performanță, ba chiar a luat chiar și câteva medalii de aur.

Are diplomă de informatician, e pasionat de sport și speră ca într-o zi să își ia bacalaureatul.

 

Citeste articolul

Maia Morgenstern şi Macanache în scurtmetrajul „Narcis şi Fifi”, în regia lui Şerban Racoviţeanu Citeste mai mult: adev.ro/owc9zy

„Narcis şi Fifi” în regia tânărului Şerban Racoviţeanu a fost selectat la Around International Film Festival Berlin 2018. Cineastul Şerban Racoviţeanu a lansat miercuri seară cel mai recent scurtmetraj de ficţiune, „Narcis şi Fifi”. Din distribuţie fac parte renumita actriţă Maia Morgenstern şi rapperii Jazz8 şi Macanache.
Scurtmetrajul de ficţiune “Narcis si Fifi” în regia tînărului Şerban Racoviţeanu a fost selectat la Around International Film Festival Berlin pentru ediţia din 2018. Lansat oficial miercuri seară, la gradina de vară Green Hours, filmul s-a bucurat de un public numeros, venit poate în urma provocării făcute de anticampania de promovare din mediul online, unde a fost catalogat drept „cel mai prost film din istoria UNATC-ului”. „Narcis şi Fifi”, un film de 28 de minute, scris şi regizat de Şerban Racoviţeanu adună laolaltă actorii: Voicu Aaniţei, Cosmin Dominte, Alexandru Banciu, Beatrice Rubica, Nicoleta Moscalenco, Maia Morgenstern şi Macanache, interpret de hip-hop. Director de imagine este Vlad Lăpădătescu, montajul este asigurat de Cosmin Stângă iar costumele de Corina Boboc. Prezent la eveniment în calitate de profesor îndrumător, prof.univ.dr. Laurenţiu Damian a descris filmul ca fiind doar aparent comedie, când de fapt este o dramă puternică cu care se confruntă societatea românească, presărată cu accente comice şi l-a recomandat pe regizor ca fiind “un tânăr plin de talent, aflat pe drumul cel bun“. Şerban Racoviţeanu este student în anul al II-lea la masterul Arta regiei de film la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică IL Caragiale din Bucureşti în cadrul căreia a realizat mai multe filme de scurtmetraj de ficţiune şi documentare (Şoferu’ şi pasageru’ – cu Andi Vasluianu şi Constantin Diţă), Sunt o babă păcănită, Falling, Arta, Sunt taximetrist, Funny, Cântecul lebedei, Cat’s pub. O parte dintre filme au participat la festivaluri de film studenţesc şi nu numai: NexT, CineMAiubit (Romania), Aperture Film, Accolade Global Film Competion (SUA), NEZ International Film festival (India), FINOW International Film & Script Festival (Germania) scurtmetrajul Funny fiind premiat cu Premiul Cel mai bun concept regizoral şi Premiul Audience Trailer Award la Festivalul Depth of Film International Film Festival, SUA  2015. Între cele peste 150 de persoane participante la premieră s-a remarcat prezenţa discretă a regizorului Nae Caranfil. În descrierea filmului apare titluatura ironică „cel mai prost film din istoria UNATC-ului”.  „Narcis şi Fifi” a fost selectat în competiţia Around International Film Festival 2018.  Around International Film Festival este un eveniment independent pentru toate tipurile de scurtmetraje: de tip documentar, comercial, animaţie sau realizate de studenţi.

Citeste mai mult: adev.ro/owc9zy

Citeste articolul

Macanache va prezenta noul show de la Antena 1: primele declaraţii ale rapperului Citeste mai mult: adev.ro/p5iuqa

 

Rapperul Constantin-Bogdan Dinescu, cunoscut de toată lumea drept Macanache, va prezenta „The Four – Cei 4“, noul talent show ce va fi difuzat în curând la Antena 1.

Noutatea absolută de pe piaţa Lansat în muzică în 2015, Macanache a devenit repede cunoscut şi apreciat pentru rimele sale inedite, iar în 2018 îşi va asuma şi rolul de prezentator.    „Mi se pare un show direct, scurt şi la obiect. E simplu: cine e cel mai bun câştigă! Mi se pare interesant, mai ales că eu am mai fost prezentator la unele battle-uri de rap, dar fără atât de multe camere. E o experienţă nouă, care abia aştept să înceapă, acum sunt multe informaţii pe care încerc să le asimilez. Cheloo mi-a spus să stau relaxat, să fac ce fac eu mereu“, a declarat Macanache.    Juriul „The Four – Cei 4“ este format tot din cântăreţi – Cheloo, Antonia, Feli şi Carla’s Dreams

Citeste mai mult: adev.ro/p5iuqa de divertisment din România constă în faptul că Antonia, Feli, Carla’s Dreams şi Cheloo îi vor prezenta pe cei patru cei mai buni concurenţi încă din prima ediţie a emisiunii. Dacă în mod normal finalistul unei competiţii este aşteptat de-a lungul mai multor ediţii, noua provocare a „Final Four – Cei patru“ va fi, întocmai ca în industria muzicală, ca cei aleşi să îşi păstreze locul deja câştigat şi să devină mai buni de la o săptămână la alta. În fiecare ediţie a emisiunii, noi şi noi tineri muzicieni talentaţi şi dornici să le ia locul îi vor provoca, astfel că niciunul dintre „Cei patru“ nu va fi în siguranţă. Iar dacă pentru a obţine şansa de a provoca pe cineva la duel fiecare nou-venit are nevoie de toate voturile membrilor juriului, scaunul acestuia îl poate avea doar dacă reuşeşte să cucerească inimile publicului.  Lupta pentru a rămâne unul dintre „Cei patru“ vine însă şi cu o mulţime de avantaje. Cu fiecare săptămână în plus în care reuşesc să îşi păstreze scaunul, aceştia vor beneficia de sprijinul celor mai buni din acest domeniu şi vor avea ocazia să lucreze cu specialiştii industriei muzicale româneşti. De partea cealaltă, în perioada emisiunii, ale cărei filmări vor începe în această primăvară, orice muzician care consideră că are talentul necesar se poate înscrie pentru a încerca să obţină un loc pe unul dintre scaune.

Citeste articolul

”Cupa intercartiere”, marele duel. Macanache, prezent la finala celui mai mare proiect sportiv

Macanache a ajuns la finala ”Cupa intercartiere”. Cântărețul vorbește despre copilăria sa și declară că părinții lui nu aveau mereu bani pentru cărți.

Citeste articolul

Macanache: ”E cea mai potrivită dintre toate de pe planetă, e sufletul meu pereche!”

Macanache, prezentatorul ”The Four – Cei 4”, spune că și-a găsit perechea șîși dorește să îșîntemeieze o familie alături de Diana, iubita sa, care își aniverseazămâine ziua de naștere.

Raperul Macanache povestește că s-a întâlnit prima dată cu iubita sa, Diana, la barul la care lucrau împreună, iar ei i-a atras atenția faptul că el citea o carte de poezii a lui Michelangelo. ”Eu nu aveam pretenții la nicio fată, oricât eram de carismatic și șarmant și câte vorbe aș fi avut la mine, nu aveam dinți în gură. A însemnat mult pentru mine faptul că ea m-a acceptat cu acest dezavantaj foarte mare. Cred că este cea mai potrivită dintre toate de pe planetă, e sufletul meu pereche! Ne-am completat: ea avea un zâmbet perfect, eu un zâmbet defect”, spune Macanache despre Diana, care mâine împlinește 27 de ani.

Cei doi își doresc să își întemeieze o familie împreună, iar Macanache se gândește deja la copii. Amândoi ne dorim, iar părinții noștri vor nepoți. Nu contează, băieți, fete, sănătoși să fie.  Eu cred că femeile când își aleg un bărbat o fac pentru ceea ce poate deveni el. Probabil a văzut în mine o sclipire și a decis să mă ajute, iar acum avem aproape patru ani de când suntem împreună. Diana e și managerul și iubita și impresarul și confidentul meu, sper ca fiecare să își găsească Diana lui”.

Macanache poate fi văzut și sâmbătă aceasta, de la ora 22.00, la ”The Four – Cei 4”, când bătălia pentru un loc printre Cei 4 continuă, iar noi challengeri, tineri muzicieni talentați și dornici să se afirme, vor încerca să obțină unul dintre locurile ocupate de cei patru artiști aflați pe scaune, astfel că niciunul dintre ei nu va fi în siguranță! Fiecare challenger va cânta o melodie, iar jurații Antonia, Feli, Cheloo și Carla’s Dreams vor evalua prestația sa. Doar challengerii care primesc toate cele patru voturi ale juraților au dreptul să provoace la un duel pe unul dintre ”Cei 4”.

Publicul din sală este cel care ia decizia finală în urma duelului muzical dintre challenger și unul dintre cei patru. Publicul votează prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4”, iar cântărețul cu cele mai multe voturi se va așeza pe scaun. În situația în care unul dintre ”Cei 4” își pierde locul, există o șansă de salvare: Artiștii care au ocupat de-a lungul competiției un scaun pot fi votați de telespectatori prin intermediul aplicației ”The Four – Cei 4” timp de 24 de ore din momentul părăsirii competiției, iar patru dintre ei, care au obținut cele mai multe voturi, pot fi întorși direct în semifinală. Challengerii care nu reușesc să obțină un scaun, nu pot fi readuși în competiție.

Citeste articolul

Piesa „TELI” de la 4G te face să-ţi doreşti din ce în ce mai tare albumul băieţilor

4G. 4Grași. 4Giganți. 4Gurmanzi. 4Grandioși. 4Gingași. 4Grozavi. 4Gălăgioși. 4Glumeți. 4Golani. 4Gânditori. Hai c-ai înțeles tu.

Sunt ăia patru despre care-ți zic părinții că n-ai nimic bun de învățat de la ei. Însă tu ai ascultat deja prima lor piesă, „Loto”, și ai învățat cum e cu răspunsurile astea de șmecheri, așa că le spui părinților că măcar înveți ceva și să te lase în pace.

NCTK (beaturi, mix/master), Macanache, Phunk B, Dilimanjaro. Îi știi dacă ești ascultător de rap autohton.

Citeste articolul

RECENZIE | Cum a fost la lansarea albumului „NAM TIMP”, semnat Macanache & The Putreds

Macanache și The Putreds au lansat vineri, în club Quantic, albumul intitulat „Nam Timp”.

A fost diferit față de orice concert Macanache la care am fost. În primul rând, Quantic e un club unde, de obicei, au lansări trupe de genul Trooper. Rock, adică. Însă, și discutam și înainte de concert asta, după Colectiv a devenit destul de greu să găsești clubul ăla care are tot ce-i trebuie în materie de aprobări, arată bine, e încăpător și în care să se și audă cum trebuie ce cânți.

Citeste articolul

Macanache și The Putreds lansează albumul ”Nam timp”. Concert în club Quantic din București

În deschidere vor cânta cei de la The Kryptonite Sparks, o formație cu influențe variate, de la indie la hard rock, de la Arcitc Monkeys la Black Sabbath.

Cu un prim EP lansat în 2013 și cu un turneu alături de Vița de Vie în 2014, The Kryptonite Sparks au primit premiul “Metalhead Best Alternative Newcommer’.

Urmează un turneu național cu Pinholes și apariții la Electric Castle și Fish-Eye Fest. În 2016, după ce semnează cu Universal Music România, lansează albumu ‘Doi // A două undă de bruiaj’.

În februarie urmează un nou single, iar toamna lui 2018 va aduce încă un material T

Citeste articolul

The Putreds – „NAM TIMP” nu putea fi o surpriză mai plăcută!

Aseară, contul de YouTube INTERZISRECORDS, deținut de Macanache, a urcat o piesă cu tot cu clip. Piesa se numește „NAM TIMP” și, în ciuda așteptărilor, nu-i scoasă de Macanache & The Putreds, ci doar de The Putreds.

Cum ar veni, acest proiect e o trupă compactă, iar fiecare are poziții egale. Nu-i Damian Drăghici și Taraful sau Horia Brenciu și HB Orchestra.

Citeste articolul

Interviu cu MACANACHE

Cu un stil unic, un flow liber și rime despre lucruri cu care rezonăm cu toții, Macanache a devenit un personaj al hip-hop-ului românesc, și totdată unul dintre cei mai sinceri poeți din cultura hip-hop. Cu ocazia concertului de la Arenele Romane, noi am stat de vorbă cu el și am încercat să aflăm despre începuturile acestei culturi în viața lui Macanache.

Citeste articolul

Live! Macanache și colegii săi din trupa 4G (Phunk B, Dilimanjaro, NCTK si D.J. Wicked) cântă piesa “Loto” in premiera la Rai Da’ Buni.

Macanache și colegii săi din trupa 4G au venit la Răi da buni să cânte piesa “Loto”.

Citeste articolul

4G (Macanache, Phunk B, Dilimanjaro, NCTK) – Loto

Macanache, Phunk B, Dilimanjaro și NCTK. Patru artiști de rap despre care n-ai crede neapărat că s-ar uni vreodată într-un proiect. Și mai ales într-unul atât de reușit.

Anunțul că o trupă compusă din cei patru a fost făcut acum mai bine de două luni. Maca a fost la Cavaleria lui Buhnici, unde a arătat un preview dintr-o piesă. Îndeajuns încât să creeze hype-ul potrivit.

Citeste articolul

Macanache a lansat clipul piesei „Nişte funk” | Unistedemuzica.ro a fost la filmări!

Totul s-a petrecut într-o seară de duminică, la un club din Centrul Vechi. Ora anunțată a fost 22:00. Am ajuns la fără un sfert. În fața clubului, pe niște băncuțe, erau băieții din band-ul lui Maca, The Putreds.

Am intrat și era destul de gol. Maca era lângă DJ Wicked pe scenă și dădea din cap pe ce punea omul. Am salutat și m-am dus să-mi iau ceva de băut, ca apoi să urc la țigară. Ușor, ușor, se aduna lumea. Au apărut Vali Umbră, apoi Dilimanjaro, JAZZ8 și-ntr-o juma’ de oră era plin clubul.

Citeste articolul

Maia Morgenstern şi Macanache în scurtmetrajul „Narcis şi Fifi”, în regia lui Şerban Racoviţeanu VIDEO

„Narcis şi Fifi” în regia tânărului Şerban Racoviţeanu a fost selectat la Around International Film Festival Berlin 2018. Cineastul Şerban Racoviţeanu a lansat miercuri seară cel mai recent scurtmetraj de ficţiune, „Narcis şi Fifi”. Din distribuţie fac parte renumita actriţă Maia Morgenstern şi rapperii Jazz8 şi Macanache.

Citeste articolul

Macanache, povestea din spatele succesului: “Am muncit mulţi ani pentru o medalie la paralele. Am lucrat şi pe şantier, şi în bucătărie, am făcut de toate”

“Eu chiar am muncit pentru această medalie, dacă nu mă înşel, câştigată la paralele. Am muncit mulţi ani, zilnic, pentru o medalie. N-am mai putut să fac gimnastică şi am făcut rap, şi am pus medalia aia ca să colegii mei, alţi sportivi, să vadă că sunt şi eu sportiv. Eu n-am lucrat numai în bar, am lucrat şi în bucătării, şi pe şantiere, şi la pescării, şi în mai multe meserii“, a povestit, la Antena Stars, Macanache.

Citeste articolul

Am agăţat pe Tinder cu versuri din Macanache

Cecherau.

Vreau să-ţi spun din start. Două chestii trebuie neapărat să reţii în lumea asta de-acum încolo. Unul ar fi că mai întâi n-a fost oul, ci găina. Iar celălalt e mai simplu. Ţine minte, aşa cum te bate Macanache, nu te bate nici Dumnezeu. S-a înţeles?!

Citeste articolul

Intr-un fel, toți suntem Macanache.

Diferența dintre noi, cei mulți muncitori-consumatori și Bogdan Dinescu, după numele din buletin, este că un suflet de artist nu poate fi legat de un job nici cu foamea, nici cu frica. Macca Dachief Rocka este artistul care a supraviețuit până la 26 de ani muncind pe șantier, la spălat vase, în spatele barului.

Citeste articolul

Zilele Municipiului Dej 2017

Zilele Municipiului Dej vor avea loc, în acest an, în perioada 21-23 iulie.

În seara de vineri, 21 iulie, au fost propuşi să urce pe scena din Piaţa Bobâlna Macanache, The Motans şi Paraziţii.

Sâmbătă, 22 iulie, autorităţile locale vor să îi aducă la Dej în cadrul Zilelor Municipiului Dej pe Whats`UP, Antonia, Viţa de Vie şi Holograf.

În deschiderea artiştilor consacraţi, vor fi invitaţi să cânte şi artişti locali din Dej.

Duminică, aşa cum este obişnuit publicul dejean, este ziua folclorului. În perioada următoare, vor fi anunţate şi numele artiştilor de muzică populare care vor cânta la Dej.

Disponibilitatea artistilor a fost deja verificata, purtandu-se primele discutii, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa se semneze si contractele.

Citeste articolul

Macanache, omul care le spune pe bune!

În ultimii doi ani, Macanache, Bogdan Dinescu pe numele din buletin, a țâșnit ca o rachetă și-a crescut în industria muzicală câți alții în zece. Are un stil unic, inconfundabil și memorabil. Tocmai de aceea e suficient să-i auzi piesele o singură dată ca să le ții minte. Cântă despre lucruri care ne preocupă pe toți și cu care rezonăm cu toții. Melodiile lui Macanache ne fac să râdem pentru că mesajele lui sunt spuse ca din topor, cu mult umor. Dar mai au un ingredient foarte important și d-aia ne atinge pe toți: empatia. M-am întâlnit cu Macanache să vorbim despre cel de-al treilea lui album lansat recent, Macadopere, despre ce înseamnă ”succesul peste noapte”, despre familie și despre evenimentul Street Delivery (9-11 iunie, strada Arthur Verona, București), unde și el va cânta sâmbătă, pe 10 iunie, alături de trupa The Putreds.

Citeste articolul

Mă apucă doru’ | Macanache – Lansare Macadopere

După cum spuneam în articolul Underval | Cultură urbană, ceva extraordinar s-a întâmplat de 1 mai. Având în vedere că s-au organizat foarte multe concursuri în care puteai câștiga o invitație dublă la lansarea celui de-al treilea album al lui Macanache și un album fizic, și eu m-am înscris la toate, speram ca măcar la unul să câștig, să mă simt și eu bine. Și în timp ce veneam de la mare și eram stresată că urmează să vină cineva și să îmi spună că stau pe locul lui și trebuie să ma ridic … văd pe Facebook că am câștigat la BlackSheepSound. Eram în culmea extazului, pentru că o singură dată în viață am câștigat la un concurs o invitație la un eveniment, dar era în Constanța și evident, n-am ajuns. Așa că a doua oară a fost cu noroc. Dar asta nu e tot! Nununu. A doua zi, primesc notificare de la HipHopLive.ro că am câștigat încă o invitație! Așa ceva?! Nici nu puteam cere mai mult de atât.

Citeste articolul

Mi-am petrecut aproape toată ziua pe lângă Macanache în ziua lansării şi-am fost impresionat de nişte aspecte.

Probabil c-ai ascultat deja „Macadopere” pe Zonga. E al treilea album al lui Macanache și-i pe net deja de vreo lună. Omu’ a mai lansat albumul la Cluj și la Bacău (orașul natal al lui Dilimanjaro), iar joi, 25 mai, clubul Kristal a găzduit marea lansare de la București. A fost un dublu prilej de sărbătoare, întrucât 25 mai este și ziua de naștere a lui Bogdan (Maca).

Citeste articolul

Macanache iți arată că e iubit de toată lumea

Cel mai nou material, „Macadopere”, a ieșit pe piață acum o lună, dar concertul de lansare a fost joi în Kristal. Mare sărbătoare!

Macanache e cel mai prolific rapper român din prezent. Asta-i clar. Omul a scos pe piață trei materiale discografice în mai puțin de un an. Și nici nu mai vorbesc despre colaborări. S-a mutat de pe maidan în studio. Chestia asta nu e neapărat un motiv de mândrie. Nu e primul care muncește de rupe pământul, se mai întâmplă. Dar el chiar scoate bucăți de calitate în mod constant. Asta-l diferențiază de restul.

Citeste articolul

Maca & Dili: Dilimache vs. Dilimache 2, asemănări & deosebiri

Există-n industria asta doi rapperi mișto (nu-s singurii, dar despre ei e vorba în materialul ăsta).

Unu-i Dinescu Constantin Bogdan, celălalt e Robert Costraș. Dacă nu-ți sună cunoscut, vorbesc despre Macanache și Dilimanjaro. Măcar un beculeț ți s-a aprins, nu? Lasă-mă să ți-i conturez puțin.

Citeste articolul

Am petrecut o zi cu Macanache, cel mai sincer rapper român

Îl știu și-mi place de Bogdan aka Macanache încă de când și-a prezentat biografia în prima piesă. Totul natural, bam-bam, pe șleau. E piesa care l-a și consacrat, de altfel. Serios, câți oameni au curaj să-ți spună cum scuipă rimele din OZN, iar tu, ca ascultător, să-l iei în serios? Da, el a reușit.

Am fost la multe concerte d-ale lui, dar niciodată n-am stat atât de aproape încât să purtăm o discuție unu la unu, darămite să văd cum se comportă și ce face într-o zi obișnuită. Dar, din ce mi-au mai povestit alții, știam că-i al naibii de relaxat în tot ceea ce face. M-am gândit să aflu mai multe despre filosofia lui de viață, că tot are concert pe 19 mai, la Arenele Romane, unde o să cânte alături de Zdob și Zdub, Coma sau Taraf of Haidouks, în cadrul J&B Blending Spirits Arena.

Ne-am întâlnit la ora 11 dimineața, în fața mall-ului Liberty, din București, în apropierea locului unde s-a mutat cu iubita lui și fratele acesteia care a venit la facultate-n oraș. Evident, nu înăuntru, fiindcă, pentru el, să-și ia haine de acolo e la fel de SF cum e matematica pentru alții.

Citeste articolul

Macanache, de la inele la rime fără “perdele”

Pe Macanache l-am descoperit la începutul acestui an, întâmplător sau nu, când m-am mutat în București și căutam povești de care să mă agăţ ca să îmi liniștesc mintea și să îmi fac schimbarea suportabilă. „Stilu’ meu e autentic de la capitală/ unde toată lumea se hrănește cu vrăjeală/ șansele sunt mici ca să mori da plictiseală/când la fiecare pas dai dă unu’ ca Păcală“. Cu melodia „Bucarest stail“ pe fundal şi pe repeat, exploram cu o amestecătură de emoţii orașul și aveam să aflu în doar 4 minute cum urma să mi se desfășoare viaţa în capitala tuturor posibilităţilor. „Când ajungi pe aici să știi că/ ori improvizezi de frică,/ ori aduni ce pică./ Dacă nu, te duci acasă frumușel ca Gil Dobrică,/ fără bani, fără bagaje și fără gagică.“ Bun venit în București, Andra, mi-am zis râzând. După o scurtă analiză pe text, m-am obișnuit și cu gândul că „peste tot în lumea asta nu o să găsești/ fete mai frumoase ca la București“ și m-am conformat că „ciorditorii te pândesc pe toate aleile/ și dacă nu ai bani, o să îţi ia ideile“. Pentru că „aicișa e crema, aici e București/ și oricât ai fi dă șmecher tot o să te ţepuiești.“ Recunosc că aproape l-am crezut. Mi-am dorit să îl cunosc și mi s-a părut un tip care nu se chinuie prea mult să fie altceva decât e. Cam ca Bucureștiul. „N-am timp să-mi inventez un personaj, eu sunt personajul perfect“, mi-a spus el râzând încă din prima clipă în care ne-am întâlnit.

Citeste articolul

Delia schimbă refrenul controversat al piesei ”Rămâi cu bine”

Luni dimineață, în Deșteptarea ați putut asculta, în premieră, o nouă versiune înregistrată de Delia și Macanache pentru piesa ”Rămâi cu bine”.

“Piesa Rămâi cu bine este o piesă inspirată din realitatea cotidiană, dar ţin să precizez că nu este inspirată din viaţa mea, căci nu am avut probleme cu nicio mamă. Are un sound foarte anii 90 cu un clip în care se găsesc nişte flashback-uri din copilăria noastră, din cartier.

Citeste articolul

Succes uriaş! Delia şi Macanache au dat tot din casă despre colaborarea pentru piesa “Rămâi cu bine”.

În urmă cu câteva zile, Delia şi Macanache au lansat următorul hit al verii! “Rămâi cu bine” se bucură de un succes imens, clipul fiind vizionat de aproape două milioane de ori pe YouTube

Într-un live realizat de cei de la Observator, DELIA şi MACANACHE au povestit despre cum a luat naştere această colaborare, dar şi despre cum a fost la filmările clipului “Rămâi cu bine”.

“Noi ne ştiam de vreun an şi ceva. Tot am zis că facem piesă, dar nu aveam cântecul bun. Am scris repede ceva, i-am trimis refrenul cântat la pian şi i-a plăcut. “Mă-ta” este o prescurtare şi nu se foloseşte doar la înjurături. Şi noi o foloseam când eram mici, nu e nimic rău, e foarte românesc şi popular. Dar oamenii acum sunt de viţă nobilă şi nah… Nu e frumos, îţi dai seama”, spune amuzată Delia. 

“Trebuie să lăsăm falsitatea la o parte. Asta e important. Şi nu, nu am avut probleme cu soacrele mele. Toate au fost OK”, completează şi Macanache.  

“Soacra mea a fost genială, mult mai bună decât m-aş fi aşteptat. Nu o mai puteam scoate din rol”, a mai povestit jurata de la X Factor. 

Citeste articolul

Delia & Macanache – Ramai cu bine (single nou si videoclip)

Nu mai e de mult un secret ca Delia poarta eticheta de cea mai originala artista din Romania. Astazi, de 1 mai muncitoresc, artista lanseaza alaturi de Macanache piesa verii 2017: “Ramai cu Bine” a.k.a. “Ramai cu ma-ta”.

Citeste articolul

Subcarpaţi & Macanache – De ce eu? (în memoria lui Robert Zaharia)

Pe 10 martie, Robert Zaharia, DJ de dub și reggae și cunoscut sub numele de scenă Zekarjah, tovarăș, rudă, om, a încetat din viață. 

Evenimentul a îndoliat o mare parte din industria underground, fie ea de reggae, rap sau alt gen.

Mai mulți artiști și cunoscuți de-ai lui Robert și-au schimbat pozele de profil cu una neagră în ziua cu pricina.

Citeste articolul

Macanache și Delia sunt Adam și Eva. S-au fotografiat acoperiți doar de câte o FRUNZĂ!

Delia își promovează intens noua piesă. Mai e foarte puțin până când va lansa videoclipul pe care l-a filmat alături de Macanache și soacra ei, iar AICI ai toate detaliile. Delia și Macanache s-au transformat în Eva și Adam pentru piesa pe care o vor lansa.

 

Citeste articolul

Oamenii din Hip-Hop-ul romanesc Vs. Vlog

Vlogosfera romanesca a inceput sa fie mai activa. Mai nou si oamenii din Hip Hop-ul romanesc au inceput sa se filmeze din ce in ce mai des.

Consider ca este un pas in fata pentru ei si ca asta o sa ii ajute intr-un fel in cariera. Asta daca se tin de treaba si reuseste sa ofere fanilor cel putin un video pe saptamana.

Citeste articolul

Născut în Titan, crescut pă maidan

Nu ştiu dacă am menţionat chestia asta, dar de câteva luni încoace îmi place de Macanache. Mi se pare că-i una dintre cele mai fresh figuri din rapul românesc al ultimilor cinşpe ani.

E autentic. E old school. SCRIE CU CAPS LOCK PE FACEBOOK FIINDCĂ-L DOARE ÎN CUR. Nu se strofoacă să facă versuri convolute, să filosofeze, să ne trimită să citim cărţi sau să salvăm Roşia Montană ca să dovedească cuiva că şi-a depăşit condiţia de băiat de cartier sau că ce face el e o muzică “deşteaptă”. Nup. Macanache e true.

Citeste articolul

J&B proudly presents Delia and Macanache in Fratelli Mamaia!

Friday, April 28th 2017 is all about blending spirits in a way you won’t believe the twist of artists and music.

Your time for talking is up. Mamaia is about to live something untried before. Pure energy will be unleashed in Fratelli, with a special blending of live performance by Delia and Macanache and our friend Johnny DaMix.

Citeste articolul

Cele mai bune 15 piese romanesti din 2016

Macanache este unul dintre preferatii mei. Omul a scos piesa noua la finalul acestui an. Macanache pregateste un nou material discografic, pe care l-a numit „MACADOPERE”. Piesa de mai jos este primul extras de pe albumul.

Citeste articolul

Aparențele înșală. Lecții de viață de la un „repăraș de cartier”

Trăim într-o lume în care esența lucrurilor se pierde din ce în ce mai mult. Se judecă mult și se aruncă cu pietre extrem de des. Se spune că prima impresie contează și că într-o conversație cu o persoană nouă primele 30 de secunde sunt esențiale. În același timp am învățat că aparențele înșală. Deci până la urmă cum e? Contează prima impresie? Judecăm fiecare lucru fără a-l cunoaște în profunzime?

Citeste articolul

Macanache dă cu rime-n RRV

Macanache dă cu rime-n RRV Clip Video – Un material realizat de Claudia Craiu și Dragoș Mihăilă

Citeste articolul

Macanache a lansat un album de colinde!

Aceasta stire este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Printre cele mai îndrăgite colinde de pe album se numără “Leru-i putred” și “Astăzi s-a născut șefu'”.

Articol preluat @ Kami Kaze

Citeste articolul

Macanache @ NEXTGEN

Artistul Macanache vorbeste despre copilarie, Hip Hop si multe altele in premiera la NEXTGEN in cadrul emisiunii prezentata de Andi Moisescu.

Citeste articolul

Freestyle ca rapperii, noaptea, pe terasă

Cu-o băscuță crem, niște oche­lari de soare negri și perfect rotunzi prinși de bata de sus a hanoracului, Macanache, raperul așteptat să cîn­te joi seară în Skye, se ridică și se-așa­ză înapoi pe canapeaua din piele de șapte ori pe minut. Cu instrumentiș­tii prin preajmă, Macanache pare ie­șit în oraș cu prietenii la o bere și nici­decum vreo vedetă autohtonă care-așteaptă să urce pe scenă și să se trans­forme în cine știe ce surpriză pen­tru publicul unei ediții de „Miss și Mister UAIC”. N-ai avea cum să-ți dai seama că el e băiatul de pe afiș, dacă n-ai sesiza că niciodată nu i se termină coada din dreapta mesei, unde studenții așteaptă în șir indian cu telefonul gata să bage blițul în ochi cîntărețului, să-și facă o po­ză care să le-ateste statutul de fani înrăiți și existența unor vieți sociale de noapte.

Citeste articolul

Noutățile muzicale de la Macanache, The Doors, Nelly Furtado și Jamiroquai

Începem acest articol dedicat noutăților muzicale cu MACANACHE, care ne prezintă cel de-al 3-le-a album din carieră. Se numește „MACADOPERE” și se ascultă în premieră pe Zonga! Grin Este cel mai personal material al lui de până acum, iar în cadrul acestuia face referiri despre copilăria sa, dar și despre familie.

Citeste articolul

Macanache, 26 de ani, muzician, fotografii cu apartamentele burlacilor români.

VICE: Cât de des dai pe acasă?
Macanache: Depinde, de două-trei ori pe săptămână. Acuma, în ultima perioadă, de când a rămas tata cam singur acasă, dau mai des. Are nevoie de mai multe chestii. Şi tre’ să am grijă, că lui îi place să bea şi tre să fiu atent să nu facă prostii. Stau după curul lui, cum s-ar zice.

Cam cât de des faci curat în apartament?
Sunt obsedat, fac mereu curat. Adică, e mizerie şi astea… dar îţi dai seama că, dacă n-ar face nimeni curat, ar fi o groapă de gunoi. Pe tata îl doare fix în pulă şi nu face nimic, înţelegi? El eventual mai pune o sticlă de bere prin casă p-acolo, mai murdăreşte o farfurie, da’ n-are obiceiul să se descalţe şi de asta intră tot jegul în casă. Nu prea strânge după el. Chestii. Eu sunt ca o menajeră, îmi place să fie totul ordonat, curat şi dacă o fi dezordine e, vorba aia, ordine în dezordine.

Şi cum reacţionează musafirii la dezordinea asta?
Ba, sincer, nu prea mă interesează. În amărâta aia de garsonieră am dat şi party-uri de alea, cum se dădeau odată, bairame. Am dormit şi douăzeci de inşi acolo, unii peste alţii. Cu cartofi la ceaun şi bere la litru. Nu e panică. Când intri la mine în casă, uiţi de toate băşinile şi arfele şi luxul care există şi o iei aşa primitiv. Are veceu? Uraaa! Avem unde să ne pişăm, nu tre să mergem afară. Când intri la mine în casă, te cobori la nivelul meu. N-ai cum să vii cu băşini la mine, o să vrei s-o apuci şi-o să calci în muci, nu există papuci. Vrei să dai un telefon? Nu există telefon fix. Vrei să te uiţi la televizor? Nu există televizor. Te împaci cu gândul şi începi de la zero. Porneşti o conversaţie, că de fapt de asta ai venit la mine, să vorbim, să desenăm sau, eu ştiu, să punem ceva la punct. Nu să mă laud eu cu ce am prin casă. Nu sunt genul.

Citeste articolul

Interviu in exlusivitate pentru HipHopLive cu BOOM’ul anului MACANACHE

Macanache este, fără îndoială, revelația anulul. Două videoclipuri ce au ajuns deja celebre, o nouă piesă ce promite a fi hit, multe concerte, un stil aparte și o tonă de rime – așa poate fi creionat cel mai recent “personaj” care a fermecat scena hiphop-ului românesc. Noi am avut plăcerea de a descoperi cine și cum este Macanache de fapt. Dacă și voi sunteți curioși, vă invităm să urmăriți interviul acordat pentru Hiphoplive.

Citeste articolul

Macanache, interviu in cadrul emisiunii “i think i like it” @U-tv

Macanache vorbeste deschis despre muzica, viata, munca si familie in cadrul unui interviu acordat in premiera postului de televiziune U-tv.

 

Citeste articolul

MACANACHE vine la Ghibstock Festival.

Festivalul este unic la nivel național deoarece este singurul festival din curtea unei școli, este un eveniment caritabil care, an de an, strânge fonduri pentru o altă cauză comunitară și este organizat de liceeni pentru alți liceeni. Proiectul început în 2010 este unul unic ca amploare la nivelul oraşului şi este un model educaţional, având un rol important atât în ceea ce priveşte cauzele abordate de-a lungul anilor, cât şi în ceea ce înseamna dezvoltarea personală a elevilor voluntari, organizatori ai evenimentului. Cu fondurile strânse în acest an, voluntarii clubului de inițiativa comunitară „IMPACȚIIII” vor organiza o tabără educațională pentru 20 de copii din medii defavorizate.

Citeste articolul

Cei mai buni artiști din Romania 2015

De fapt, totul la Macanache e altfel, asta-l face artistul anului. De la modul cum se îmbracă până la cum vorbește. Când l-am cunoscut în vară, l-am rugat să-mi facă o rimă pe loc despre VICE și a scos ceva cu „chinezii care mănâncă rice”. Mă rog, nu-mi amintesc foarte bine ce a zis, pentru că eram beat

Citeste articolul

Macanache și muzica din garsonieră. Povestea celui mai în vogă raper din România

Numele i l-am auzit întâmplător pentru prima oară. Eram undeva, în apropiere de conservator, când am trecut pe lângă două fătuțe, nu mai mari de 17-18 ani, care povesteau la colț de stradă. „Joi e concert Maca”.  “Vine Macanache în Cluj?”, a venit și răspsunul. Și cam atât.

Citeste articolul

Concert în premieră la Timişoara cu Macanache, „băiatul care scuipă rimele din OZN”.

Melomanii timişoreni au avut parte de un concert inedit joi seara la terasa D’arc pe malul Begăi, unde Macanache – aflat pentru prima oară în Timişoara – a demonstrat că faima de care se bucură în ultima vreme e cât se poate de meritată, artistul fiind considerat de multă lume drept „vocea unei noi generaţii“ şi „cel mai fresh rapper autohton”.

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/09/concert-premiera-la-timisoara-cu-macanache-baiatul-care-scuipa-rimele-din-ozn-foto/

Citeste articolul

Macanache revine cu o nouă producție. Aceasta este la melodia “MESAJUL”

Este un clip tipic Macanache, cu multe peisaje ce-l are în prim plan pe artist, în tot felul de cadre urbane distorsionate. Piesa în sine, este una în care se poate simți clar influența „golănească” a lui Macanache, dar totuși cu un mesaj pozitiv în cele din urma. Artistul pur și simplu scoate în evidență mesajul arhicunoscut de „nu renunța niciodată, ține capul sus!”, omniprezent în piesele hip-hop.

Citeste articolul

Azi noapte la ABC, Macanache a fost pe stilul Slim Shady.

Sâmbătă noaptea, în club ABC, Macanache a fost pe val, a fost peste tot… însă cu flow-ul ne-a dat peste bot!

Citeste articolul

“Sweet Damage Crew”, tinerii care coloreaza orasele cenusii ale Romaniei. Ce spune Macanache despre ei.

Intr-o viata cu ritm alert, in care stresul cotidian ne este influentat si de imaginile pe care le intalnim in fiecare zi- de la griul blocurilor comuniste la cladiri neterminate, o mana de tineri si-a transformat pasiunea pentru graffiti intr-o meserie.

Citeste articolul

Adevărul Live: Macanache, povestea senzaţiei rapului românesc !

Macanache, pe numele real Dinescu Constantin Bogdan, a vorbit la Adevărul Live despre lansarea viitorului album, „Macadopere“, povestea sa de viaţă şi detaliază aspecte inedite din carieră.

Citeste articolul

Am vorbit cu Macanache despre cum blenduieşte rapul cu mixologia

Rapperul underground a lucrat prin diverse baruri din București, timp de trei ani.

Citeste articolul

MACANACHE – „O MAMĂ”, piesă nouă pentru mama lui, extrasă de pe noul album “MACADOPERE”.

Rapper-ul pregătește un nou material discografic, pe care l-a numit „MACADOPERE”. Bucata de mai sus este primul extras de pe album. Versurile îi aparțin, evident, lui Macalan, iar instrumentalul este de la MZBOOMBAP.

Citeste articolul

Cum încape atâta hip-hop în Berceni

Scurt istoric al muzicii hip-hop din cartierul din sudul Bucureștiului, de la 2 Bagabonți la Macanache.

Citeste articolul

INTERVIU cu rapperul Macanache: Am primit o sticlă în cap în timpul unui concert în Vama Veche

Rapperul Macanache a avut parte de un incident mai puţin plăcut, în timpul unui concert susţinut pe plaja din Vama Veche, când unul dintre spectatorii din public a aruncat cu o sticlă şi l-a lovit pe artist chiar în cap. Macanache a povestit cum s-a petrecut “extorsiunea” pentru MEDIAFAX.

Citeste articolul

Macanache isi lanseaza noul album, “Macadopere”, in Bucuresti, Iasi, Bacau si Cluj: “Fenomen, ca Maradona!”

Macanache a surprins in acest material viata sa personala si melancolia anilor 90′. Un “Amintiri din copilarie”, in felul sau, autentic, cu piese surprinzator de nostalgice, precum “O mama” sau “Surior“.

Citeste articolul

Macanache a venit să cânte in premiera, la Neatza cu Razvan si Dani, melodia “Eu dau graffiti”.

Macanache a venit să cânte in premiera, la Neatza cu Razvan si Dani, piesa “Eu dau graffiti”.

Citeste articolul

„Non Stop” e printre cele mai mişto piese ale lui Macanache. Piesă | Clip | Declaraţie

„Am încercat să surprind ideea de non stop, în sensul că pasiunea te consumă neîncetat, zi și noapte. Are legătură și cu clipul anterior (Dilimache). O să mai lansez un remix al piesei pentru Bboy. E de pe albumul „Macadopere”.” – Dinescu Bogdan (Macanache) despre noua piesă.

Citeste articolul

Macanache a cântat la Morning ZU. Vezi încă o dată un moment istoric!

Macanache Macalan, omu’ fresh de pe maidan, a cântat pentru prima dată de când a devenit preferatul internetului la un post de radio. Totul s-a întâmplat în această dimineață la Morning ZU, în direct pe Radio ZU și ZU TV.

Citeste articolul

The Right One Interviu – Macanache

Cand ai un vis de realizat, stii ca nu exista alt drum si indiferent cat de greu este acela este pretul pentru fericire.
L-am cunoscut pe Macanache in Colectiv inainte de un eveniment la care participa. Peste cateva zile mi-a acordat cateva minute pentru a sta de vorba si a afla ce il face pe el sa miste, sa cante, sa traiasca. Am aflat ca nu exista loc de intoarcere si ca isi traieste visul in fiecare zi indiferent cat de greu este.

Citeste articolul

“Iti arat ca pot” – varianta Hip-Hop! Macanache i-a refacut complet piesa Addei!

J&B a initiat provocarea momentului in peisajul muzical autohton. Macanache (poetul derbedeu) si Adda (cantareata plangacioasa) au trebuit sa reinventeze o piesa a celuilalt in numai 24 de ore.
In cea mai frumoasa perioada a anului, J&B le-a facut un cadou neasteptat consumatorilor de muzica buna romaneasca. Adda si Macanache, doi cantareti diferiti ca si gen, dar care transmit un mesaj puternic prin versurile lor, au primit o provocare.

Citeste articolul

Macanache si The Putreds, interviu pentru alllive

La Saturday Sounds au poposit Macanache + The Putreds, un mix versatil și super cool de rap/hip-hop cu instrumentație pe măsură. Am stat de vorbă cu Macanache + The Putreds și ne-au povestit despre planurile lor de viitor cât și despre cel mai nou LP.

Citeste articolul

Harta muzicală a Bucureştiului

Vrei să auzi cum sună Bucureștiul? Am alcătuit o hartă a unor străzi și zone din Capitală, menționate în hituri românești de ieri și de azi!

Citeste articolul

Macanache si Dilimanjaro interviu exclusiv la final de 2016 pentru UNSITEDEMUZICA.RO

Macanache și Dilimanjaro ne-au făcut o vizită și am discutat de toate: cum era Maca să șteargă tot ce făcuse, despre iubita lui, noul album, ce a făcut Dilimanjaro de când e în muzică și ce plănuiește pentru 2017, pe lângă multe altele!

Citeste articolul

Interviu cu Macanache – ne vorbește din corazon cu stimă

„În fiecare zi, și-n fiecare noapte” dacă nu-l asculți pe Macanache ți se duce viața, frate. Tânăr și neliniștit, ai zis să te distrezi un pic, dă-i un play la melodie și treaba o să meargă bine. Știi și tu care-i rețeta, Macanache ți-o prescrie când el e la datorie, e un mister și pentru mine, cum într-o melodie, doar în rime vorbește și numai nu obosește. Eu vă zic cinstit, că am obosit, rimele nu-s pentru mine, dar e greu să te oprești, odată ce le înțelegi. Azi în rime mă descurc și fără să mă încurc. N-am pretenții mult prea mari, gen să-mi cânte câțiva lăutari, dar vedeți și voi prea bine, rimele îs ca un drog, nu mă pot opri pe loc, Macanache e responsabil, n-am vorbit în prealabil, dar m-a molipsit și uite că în rime am vorbit.

Citeste articolul

Macanache se viralizează, frate! În fiecare zi și-n fiecare noapte!

M A C A N A C H E – a se citit “Macanache” – este un rapper român ce tocmai devine viral.

Totul stă în brandingul personal.

Omul este absolut genial,

Se vrea genul anticomercial.

Și te face să vorbești în rime. Mi-este poftă de mandarine.

Gata. M-am oprit.

Citeste articolul

MACANACHE – ĂSTA SUNT EU (POVESTEA)(Film Documentar)

Macanache e o întâmplare. Un om care a fost nevoit să renunțe la ceea ce părea a fi planul de-o viață și să-și găsească locul în altă parte.

A descoperit strada, cu tot ce presupune ea, a înțeles ce-nseamnă să te descurci și ce este cultura underground. Și, ușor-ușor, cu determinare, a ajuns să facă muzică. Nu i-a fost ușor, dar nici nu mai contează.

S-a lansat cu un videoclip pastișă, în care se prezenta oamenilor autoironic. De fapt, asta-l rupe pe Macanache de context: mesajul său e serios, dar îmbrăcat în mult umor. Am stat cu el câteva zile, să vedem cine a fost, este și va fi Macanache: poet urban, actor pe scena străzii. muzician rătăcit sau un pic din toate? Un documentar despre ce-nseamnă să pierzi ca să reușești, despre sensul lucrurilor și despre rapperul trubadur, aici:

Citeste articolul

MACANACHE feat. DILIMANJARO – DILIMACHE

Chiar în ziua în care clipul de la „Dilimache” era în pline filmări, Macanache și Dilimanjaro ne-au făcut o vizită! Am discutat tot felul, video-interviul iese în curând. Dar am extras o mică parte din el, cea legată de acest clip:

Citeste articolul

Interviu in EXCLUSIVITATE cu artistul Macanache

Inceputul saptamanii curente ne-a dat de veste ca in Romania exista inca oameni care simt spiritul Rap-ului romanesc asa cum putea fi ascultat in perioada lui de “scutece” si de glorie deopotriva.

Macanache este artistul la care cel putin unul din prietenii tai de pe Facebook i-a dat share intr-una din zilele trecute (asta daca asculti hip hop). La doar 4 zile de la lansarea vioclipului piesei “Asta sunt eu“, Macanache a reusit sa stranga deja un numar impresionat de like-uri, share-uri si views-uri pe Yotube (50k+) pentru o piesa de rap underground a unui artist nu foarte cunoscut.

Citeste articolul

Interviu in exlusivitate cu Macanache pentru Sport.ro Hip-hoperul a fost gimnast si visa la Jocurile Olimpice

Are 26 de ani si a cucerit internetul cu hip-hopul. Toata lumea-l stie de … Macanache. 🙂
In ciuda numelui, n-a jucat fotbal, ci a fost gimnast.

“Tatalui meu i se zice Mache, iar mie.. Macanache. Mache – Macanache”, spune rapperul.

De la tatal sau a mostenit pasiunea pentru gimnastica. A renuntat din cauza unui accident. A trecut la muzica si a devenit cunoscut ca Dragulescu sau Urzica 🙂 Ray Charles, James Brown si Tudor Gheorghe sunt idolii lui in muzica.

Citeste articolul

Macca Dachief Rocka, rapper-ul venit de nicaieri care a luat cu asalt underground-ul romanesc

Bogdan Constantin are 26 de ani si a copilarit in zona cunoscuta drept Poarta 4 din cartierul bucurestean Titan. Acolo a stat pana la 14 ani, varsta la care l-au dat afara din casa, impreuna cu familia, si s-a mutat in Berceni.

Un an de zile a dus dorul cartierului unde a copilarit. Lua zilnic 102-ul de acolo si pana in Titan sa-si vada prietenii.

“Aveam super mari datorii, mama muncea singura, tata era cel mai mare alcoolist din cartier, sor-mea aia mare a plecat la 18 ani de acasa, iar eu cu sor-mea aia mica am ramas singuri de nebuni. A trebuit sa facem o sparla ca sa nu ajungem pe strazi. Ne-am dat casa pe o garsoniera si asta a fost.”

Citeste articolul

Macanache şi-a lansat primele două albume în aceeaşi seară, pentru că e Macanache

În hip-hop-ul actual din România există o tonă de oameni care fac același lucru, în același fel și cu aceleași așteptări. Și se miră că nimeni nu-i bagă în seamă. Sunt așa-numiții rapperi de cartier, care scot instrumentale de pe internet și se înregistrează la microfonul laptop-ului în timp ce „scuipă” despre cum trebuie să facă asta și alte teme banale. După ce termină sesiunea de înregistrări stau pe Facebook și se plâng de rapperii care chiar au succes.

Citeste articolul

De ce rapperul Macanache nu va zice niciodata: “Stimabile, te voi lovi cu aceste falange peste mandibula”

Macanache, zis si Maca, este un raper de 27 de ani care a adus un nou suflu muzicii underground din Romania. A pornit de jos, iar acum “scoate rimele cu kilul”. Si-a pus amprenta pe hip-hop-ul romanesc cu un stil propriu. E artistul de pe maidan, a copilarit in cartierul bucurestean Titan, in zona Poarta 4, a schimbat mai multe scoli, a facut gimnastica si-i place sa bata mingea. E un tip modest, vorbeste limba romana foarte bine – spre surprinderea celor care l-au etichetat “agramat”, – si sparge toate stereotipurile. Maca spune ca dezacordurile pe care le mai scapa in piesele lui sunt un fel de licenta poetica. Pentru ca e un tip matinal, ne-a chemat dis-de-dimineata sa stam de vorba la studioul din Drumul Taberei, unde Bogdan Constantin Dinescu aka Macanache isi trage piesele.

Citeste articolul