articole

Macanache și The Putreds lansează albumul ”Nam timp”. Concert în club Quantic din București

În deschidere vor cânta cei de la The Kryptonite Sparks, o formație cu influențe variate, de la indie la hard rock, de la Arcitc Monkeys la Black Sabbath.

Cu un prim EP lansat în 2013 și cu un turneu alături de Vița de Vie în 2014, The Kryptonite Sparks au primit premiul “Metalhead Best Alternative Newcommer’.

Urmează un turneu național cu Pinholes și apariții la Electric Castle și Fish-Eye Fest. În 2016, după ce semnează cu Universal Music România, lansează albumu ‘Doi // A două undă de bruiaj’.

În februarie urmează un nou single, iar toamna lui 2018 va aduce încă un material T

Citeste articolul

The Putreds – „NAM TIMP” nu putea fi o surpriză mai plăcută!

Aseară, contul de YouTube INTERZISRECORDS, deținut de Macanache, a urcat o piesă cu tot cu clip. Piesa se numește „NAM TIMP” și, în ciuda așteptărilor, nu-i scoasă de Macanache & The Putreds, ci doar de The Putreds.

Cum ar veni, acest proiect e o trupă compactă, iar fiecare are poziții egale. Nu-i Damian Drăghici și Taraful sau Horia Brenciu și HB Orchestra.

Citeste articolul

Interviu cu MACANACHE

Cu un stil unic, un flow liber și rime despre lucruri cu care rezonăm cu toții, Macanache a devenit un personaj al hip-hop-ului românesc, și totdată unul dintre cei mai sinceri poeți din cultura hip-hop. Cu ocazia concertului de la Arenele Romane, noi am stat de vorbă cu el și am încercat să aflăm despre începuturile acestei culturi în viața lui Macanache.

Citeste articolul

Live! Macanache și colegii săi din trupa 4G (Phunk B, Dilimanjaro, NCTK si D.J. Wicked) cântă piesa „Loto” in premiera la Rai Da’ Buni.

Macanache și colegii săi din trupa 4G au venit la Răi da buni să cânte piesa „Loto”.

Citeste articolul

4G (Macanache, Phunk B, Dilimanjaro, NCTK) – Loto

Macanache, Phunk B, Dilimanjaro și NCTK. Patru artiști de rap despre care n-ai crede neapărat că s-ar uni vreodată într-un proiect. Și mai ales într-unul atât de reușit.

Anunțul că o trupă compusă din cei patru a fost făcut acum mai bine de două luni. Maca a fost la Cavaleria lui Buhnici, unde a arătat un preview dintr-o piesă. Îndeajuns încât să creeze hype-ul potrivit.

Citeste articolul

Macanache a lansat clipul piesei „Nişte funk” | Unistedemuzica.ro a fost la filmări!

Totul s-a petrecut într-o seară de duminică, la un club din Centrul Vechi. Ora anunțată a fost 22:00. Am ajuns la fără un sfert. În fața clubului, pe niște băncuțe, erau băieții din band-ul lui Maca, The Putreds.

Am intrat și era destul de gol. Maca era lângă DJ Wicked pe scenă și dădea din cap pe ce punea omul. Am salutat și m-am dus să-mi iau ceva de băut, ca apoi să urc la țigară. Ușor, ușor, se aduna lumea. Au apărut Vali Umbră, apoi Dilimanjaro, JAZZ8 și-ntr-o juma’ de oră era plin clubul.

Citeste articolul

Maia Morgenstern şi Macanache în scurtmetrajul „Narcis şi Fifi”, în regia lui Şerban Racoviţeanu VIDEO

„Narcis şi Fifi” în regia tânărului Şerban Racoviţeanu a fost selectat la Around International Film Festival Berlin 2018. Cineastul Şerban Racoviţeanu a lansat miercuri seară cel mai recent scurtmetraj de ficţiune, „Narcis şi Fifi”. Din distribuţie fac parte renumita actriţă Maia Morgenstern şi rapperii Jazz8 şi Macanache.

Citeste articolul

Macanache, povestea din spatele succesului: „Am muncit mulţi ani pentru o medalie la paralele. Am lucrat şi pe şantier, şi în bucătărie, am făcut de toate”

„Eu chiar am muncit pentru această medalie, dacă nu mă înşel, câştigată la paralele. Am muncit mulţi ani, zilnic, pentru o medalie. N-am mai putut să fac gimnastică şi am făcut rap, şi am pus medalia aia ca să colegii mei, alţi sportivi, să vadă că sunt şi eu sportiv. Eu n-am lucrat numai în bar, am lucrat şi în bucătării, şi pe şantiere, şi la pescării, şi în mai multe meserii„, a povestit, la Antena Stars, Macanache.

Citeste articolul

Am agăţat pe Tinder cu versuri din Macanache

Cecherau.

Vreau să-ţi spun din start. Două chestii trebuie neapărat să reţii în lumea asta de-acum încolo. Unul ar fi că mai întâi n-a fost oul, ci găina. Iar celălalt e mai simplu. Ţine minte, aşa cum te bate Macanache, nu te bate nici Dumnezeu. S-a înţeles?!

Citeste articolul

Intr-un fel, toți suntem Macanache.

Diferența dintre noi, cei mulți muncitori-consumatori și Bogdan Dinescu, după numele din buletin, este că un suflet de artist nu poate fi legat de un job nici cu foamea, nici cu frica. Macca Dachief Rocka este artistul care a supraviețuit până la 26 de ani muncind pe șantier, la spălat vase, în spatele barului.

Citeste articolul

Zilele Municipiului Dej 2017

Zilele Municipiului Dej vor avea loc, în acest an, în perioada 21-23 iulie.

În seara de vineri, 21 iulie, au fost propuşi să urce pe scena din Piaţa Bobâlna Macanache, The Motans şi Paraziţii.

Sâmbătă, 22 iulie, autorităţile locale vor să îi aducă la Dej în cadrul Zilelor Municipiului Dej pe Whats`UP, Antonia, Viţa de Vie şi Holograf.

În deschiderea artiştilor consacraţi, vor fi invitaţi să cânte şi artişti locali din Dej.

Duminică, aşa cum este obişnuit publicul dejean, este ziua folclorului. În perioada următoare, vor fi anunţate şi numele artiştilor de muzică populare care vor cânta la Dej.

Disponibilitatea artistilor a fost deja verificata, purtandu-se primele discutii, urmand ca in perioada imediat urmatoare sa se semneze si contractele.

Citeste articolul

Macanache, omul care le spune pe bune!

În ultimii doi ani, Macanache, Bogdan Dinescu pe numele din buletin, a țâșnit ca o rachetă și-a crescut în industria muzicală câți alții în zece. Are un stil unic, inconfundabil și memorabil. Tocmai de aceea e suficient să-i auzi piesele o singură dată ca să le ții minte. Cântă despre lucruri care ne preocupă pe toți și cu care rezonăm cu toții. Melodiile lui Macanache ne fac să râdem pentru că mesajele lui sunt spuse ca din topor, cu mult umor. Dar mai au un ingredient foarte important și d-aia ne atinge pe toți: empatia. M-am întâlnit cu Macanache să vorbim despre cel de-al treilea lui album lansat recent, Macadopere, despre ce înseamnă ”succesul peste noapte”, despre familie și despre evenimentul Street Delivery (9-11 iunie, strada Arthur Verona, București), unde și el va cânta sâmbătă, pe 10 iunie, alături de trupa The Putreds.

Citeste articolul

Mă apucă doru’ | Macanache – Lansare Macadopere

După cum spuneam în articolul Underval | Cultură urbană, ceva extraordinar s-a întâmplat de 1 mai. Având în vedere că s-au organizat foarte multe concursuri în care puteai câștiga o invitație dublă la lansarea celui de-al treilea album al lui Macanache și un album fizic, și eu m-am înscris la toate, speram ca măcar la unul să câștig, să mă simt și eu bine. Și în timp ce veneam de la mare și eram stresată că urmează să vină cineva și să îmi spună că stau pe locul lui și trebuie să ma ridic … văd pe Facebook că am câștigat la BlackSheepSound. Eram în culmea extazului, pentru că o singură dată în viață am câștigat la un concurs o invitație la un eveniment, dar era în Constanța și evident, n-am ajuns. Așa că a doua oară a fost cu noroc. Dar asta nu e tot! Nununu. A doua zi, primesc notificare de la HipHopLive.ro că am câștigat încă o invitație! Așa ceva?! Nici nu puteam cere mai mult de atât.

Citeste articolul

Mi-am petrecut aproape toată ziua pe lângă Macanache în ziua lansării şi-am fost impresionat de nişte aspecte.

Probabil c-ai ascultat deja „Macadopere” pe Zonga. E al treilea album al lui Macanache și-i pe net deja de vreo lună. Omu’ a mai lansat albumul la Cluj și la Bacău (orașul natal al lui Dilimanjaro), iar joi, 25 mai, clubul Kristal a găzduit marea lansare de la București. A fost un dublu prilej de sărbătoare, întrucât 25 mai este și ziua de naștere a lui Bogdan (Maca).

Citeste articolul

Macanache iți arată că e iubit de toată lumea

Cel mai nou material, „Macadopere”, a ieșit pe piață acum o lună, dar concertul de lansare a fost joi în Kristal. Mare sărbătoare!

Macanache e cel mai prolific rapper român din prezent. Asta-i clar. Omul a scos pe piață trei materiale discografice în mai puțin de un an. Și nici nu mai vorbesc despre colaborări. S-a mutat de pe maidan în studio. Chestia asta nu e neapărat un motiv de mândrie. Nu e primul care muncește de rupe pământul, se mai întâmplă. Dar el chiar scoate bucăți de calitate în mod constant. Asta-l diferențiază de restul.

Citeste articolul

Maca & Dili: Dilimache vs. Dilimache 2, asemănări & deosebiri

Există-n industria asta doi rapperi mișto (nu-s singurii, dar despre ei e vorba în materialul ăsta).

Unu-i Dinescu Constantin Bogdan, celălalt e Robert Costraș. Dacă nu-ți sună cunoscut, vorbesc despre Macanache și Dilimanjaro. Măcar un beculeț ți s-a aprins, nu? Lasă-mă să ți-i conturez puțin.

Citeste articolul

Am petrecut o zi cu Macanache, cel mai sincer rapper român

Îl știu și-mi place de Bogdan aka Macanache încă de când și-a prezentat biografia în prima piesă. Totul natural, bam-bam, pe șleau. E piesa care l-a și consacrat, de altfel. Serios, câți oameni au curaj să-ți spună cum scuipă rimele din OZN, iar tu, ca ascultător, să-l iei în serios? Da, el a reușit.

Am fost la multe concerte d-ale lui, dar niciodată n-am stat atât de aproape încât să purtăm o discuție unu la unu, darămite să văd cum se comportă și ce face într-o zi obișnuită. Dar, din ce mi-au mai povestit alții, știam că-i al naibii de relaxat în tot ceea ce face. M-am gândit să aflu mai multe despre filosofia lui de viață, că tot are concert pe 19 mai, la Arenele Romane, unde o să cânte alături de Zdob și Zdub, Coma sau Taraf of Haidouks, în cadrul J&B Blending Spirits Arena.

Ne-am întâlnit la ora 11 dimineața, în fața mall-ului Liberty, din București, în apropierea locului unde s-a mutat cu iubita lui și fratele acesteia care a venit la facultate-n oraș. Evident, nu înăuntru, fiindcă, pentru el, să-și ia haine de acolo e la fel de SF cum e matematica pentru alții.

Citeste articolul

Macanache, de la inele la rime fără „perdele”

Pe Macanache l-am descoperit la începutul acestui an, întâmplător sau nu, când m-am mutat în București și căutam povești de care să mă agăţ ca să îmi liniștesc mintea și să îmi fac schimbarea suportabilă. „Stilu’ meu e autentic de la capitală/ unde toată lumea se hrănește cu vrăjeală/ șansele sunt mici ca să mori da plictiseală/când la fiecare pas dai dă unu’ ca Păcală“. Cu melodia „Bucarest stail“ pe fundal şi pe repeat, exploram cu o amestecătură de emoţii orașul și aveam să aflu în doar 4 minute cum urma să mi se desfășoare viaţa în capitala tuturor posibilităţilor. „Când ajungi pe aici să știi că/ ori improvizezi de frică,/ ori aduni ce pică./ Dacă nu, te duci acasă frumușel ca Gil Dobrică,/ fără bani, fără bagaje și fără gagică.“ Bun venit în București, Andra, mi-am zis râzând. După o scurtă analiză pe text, m-am obișnuit și cu gândul că „peste tot în lumea asta nu o să găsești/ fete mai frumoase ca la București“ și m-am conformat că „ciorditorii te pândesc pe toate aleile/ și dacă nu ai bani, o să îţi ia ideile“. Pentru că „aicișa e crema, aici e București/ și oricât ai fi dă șmecher tot o să te ţepuiești.“ Recunosc că aproape l-am crezut. Mi-am dorit să îl cunosc și mi s-a părut un tip care nu se chinuie prea mult să fie altceva decât e. Cam ca Bucureștiul. „N-am timp să-mi inventez un personaj, eu sunt personajul perfect“, mi-a spus el râzând încă din prima clipă în care ne-am întâlnit.

Citeste articolul

Delia schimbă refrenul controversat al piesei ”Rămâi cu bine”

Luni dimineață, în Deșteptarea ați putut asculta, în premieră, o nouă versiune înregistrată de Delia și Macanache pentru piesa ”Rămâi cu bine”.

“Piesa Rămâi cu bine este o piesă inspirată din realitatea cotidiană, dar ţin să precizez că nu este inspirată din viaţa mea, căci nu am avut probleme cu nicio mamă. Are un sound foarte anii 90 cu un clip în care se găsesc nişte flashback-uri din copilăria noastră, din cartier.

Citeste articolul

Succes uriaş! Delia şi Macanache au dat tot din casă despre colaborarea pentru piesa „Rămâi cu bine”.

În urmă cu câteva zile, Delia şi Macanache au lansat următorul hit al verii! „Rămâi cu bine” se bucură de un succes imens, clipul fiind vizionat de aproape două milioane de ori pe YouTube

Într-un live realizat de cei de la Observator, DELIA şi MACANACHE au povestit despre cum a luat naştere această colaborare, dar şi despre cum a fost la filmările clipului „Rămâi cu bine”.

“Noi ne ştiam de vreun an şi ceva. Tot am zis că facem piesă, dar nu aveam cântecul bun. Am scris repede ceva, i-am trimis refrenul cântat la pian şi i-a plăcut. „Mă-ta” este o prescurtare şi nu se foloseşte doar la înjurături. Şi noi o foloseam când eram mici, nu e nimic rău, e foarte românesc şi popular. Dar oamenii acum sunt de viţă nobilă şi nah… Nu e frumos, îţi dai seama”, spune amuzată Delia. 

“Trebuie să lăsăm falsitatea la o parte. Asta e important. Şi nu, nu am avut probleme cu soacrele mele. Toate au fost OK”, completează şi Macanache.  

“Soacra mea a fost genială, mult mai bună decât m-aş fi aşteptat. Nu o mai puteam scoate din rol”, a mai povestit jurata de la X Factor. 

Citeste articolul

Delia & Macanache – Ramai cu bine (single nou si videoclip)

Nu mai e de mult un secret ca Delia poarta eticheta de cea mai originala artista din Romania. Astazi, de 1 mai muncitoresc, artista lanseaza alaturi de Macanache piesa verii 2017: “Ramai cu Bine” a.k.a. “Ramai cu ma-ta”.

Citeste articolul

Subcarpaţi & Macanache – De ce eu? (în memoria lui Robert Zaharia)

Pe 10 martie, Robert Zaharia, DJ de dub și reggae și cunoscut sub numele de scenă Zekarjah, tovarăș, rudă, om, a încetat din viață. 

Evenimentul a îndoliat o mare parte din industria underground, fie ea de reggae, rap sau alt gen.

Mai mulți artiști și cunoscuți de-ai lui Robert și-au schimbat pozele de profil cu una neagră în ziua cu pricina.

Citeste articolul

Macanache și Delia sunt Adam și Eva. S-au fotografiat acoperiți doar de câte o FRUNZĂ!

Delia își promovează intens noua piesă. Mai e foarte puțin până când va lansa videoclipul pe care l-a filmat alături de Macanache și soacra ei, iar AICI ai toate detaliile. Delia și Macanache s-au transformat în Eva și Adam pentru piesa pe care o vor lansa.

 

Citeste articolul

Oamenii din Hip-Hop-ul romanesc Vs. Vlog

Vlogosfera romanesca a inceput sa fie mai activa. Mai nou si oamenii din Hip Hop-ul romanesc au inceput sa se filmeze din ce in ce mai des.

Consider ca este un pas in fata pentru ei si ca asta o sa ii ajute intr-un fel in cariera. Asta daca se tin de treaba si reuseste sa ofere fanilor cel putin un video pe saptamana.

Citeste articolul

Născut în Titan, crescut pă maidan

Nu ştiu dacă am menţionat chestia asta, dar de câteva luni încoace îmi place de Macanache. Mi se pare că-i una dintre cele mai fresh figuri din rapul românesc al ultimilor cinşpe ani.

E autentic. E old school. SCRIE CU CAPS LOCK PE FACEBOOK FIINDCĂ-L DOARE ÎN CUR. Nu se strofoacă să facă versuri convolute, să filosofeze, să ne trimită să citim cărţi sau să salvăm Roşia Montană ca să dovedească cuiva că şi-a depăşit condiţia de băiat de cartier sau că ce face el e o muzică “deşteaptă”. Nup. Macanache e true.

Citeste articolul

J&B proudly presents Delia and Macanache in Fratelli Mamaia!

Friday, April 28th 2017 is all about blending spirits in a way you won’t believe the twist of artists and music.

Your time for talking is up. Mamaia is about to live something untried before. Pure energy will be unleashed in Fratelli, with a special blending of live performance by Delia and Macanache and our friend Johnny DaMix.

Citeste articolul

Cele mai bune 15 piese romanesti din 2016

Macanache este unul dintre preferatii mei. Omul a scos piesa noua la finalul acestui an. Macanache pregateste un nou material discografic, pe care l-a numit „MACADOPERE”. Piesa de mai jos este primul extras de pe albumul.

Citeste articolul

Aparențele înșală. Lecții de viață de la un „repăraș de cartier”

Trăim într-o lume în care esența lucrurilor se pierde din ce în ce mai mult. Se judecă mult și se aruncă cu pietre extrem de des. Se spune că prima impresie contează și că într-o conversație cu o persoană nouă primele 30 de secunde sunt esențiale. În același timp am învățat că aparențele înșală. Deci până la urmă cum e? Contează prima impresie? Judecăm fiecare lucru fără a-l cunoaște în profunzime?

Citeste articolul

Macanache dă cu rime-n RRV

Macanache dă cu rime-n RRV Clip Video – Un material realizat de Claudia Craiu și Dragoș Mihăilă

Citeste articolul

Macanache a lansat un album de colinde!

Aceasta stire este un pamflet si trebuie tratat ca atare

Printre cele mai îndrăgite colinde de pe album se numără „Leru-i putred” și „Astăzi s-a născut șefu'”.

Articol preluat @ Kami Kaze

Citeste articolul

Macanache @ NEXTGEN

Artistul Macanache vorbeste despre copilarie, Hip Hop si multe altele in premiera la NEXTGEN in cadrul emisiunii prezentata de Andi Moisescu.

Citeste articolul

Freestyle ca rapperii, noaptea, pe terasă

Cu-o băscuță crem, niște oche­lari de soare negri și perfect rotunzi prinși de bata de sus a hanoracului, Macanache, raperul așteptat să cîn­te joi seară în Skye, se ridică și se-așa­ză înapoi pe canapeaua din piele de șapte ori pe minut. Cu instrumentiș­tii prin preajmă, Macanache pare ie­șit în oraș cu prietenii la o bere și nici­decum vreo vedetă autohtonă care-așteaptă să urce pe scenă și să se trans­forme în cine știe ce surpriză pen­tru publicul unei ediții de „Miss și Mister UAIC”. N-ai avea cum să-ți dai seama că el e băiatul de pe afiș, dacă n-ai sesiza că niciodată nu i se termină coada din dreapta mesei, unde studenții așteaptă în șir indian cu telefonul gata să bage blițul în ochi cîntărețului, să-și facă o po­ză care să le-ateste statutul de fani înrăiți și existența unor vieți sociale de noapte.

Citeste articolul

Noutățile muzicale de la Macanache, The Doors, Nelly Furtado și Jamiroquai

Începem acest articol dedicat noutăților muzicale cu MACANACHE, care ne prezintă cel de-al 3-le-a album din carieră. Se numește „MACADOPERE” și se ascultă în premieră pe Zonga! Grin Este cel mai personal material al lui de până acum, iar în cadrul acestuia face referiri despre copilăria sa, dar și despre familie.

Citeste articolul

Macanache, 26 de ani, muzician, fotografii cu apartamentele burlacilor români.

VICE: Cât de des dai pe acasă?
Macanache: Depinde, de două-trei ori pe săptămână. Acuma, în ultima perioadă, de când a rămas tata cam singur acasă, dau mai des. Are nevoie de mai multe chestii. Şi tre’ să am grijă, că lui îi place să bea şi tre să fiu atent să nu facă prostii. Stau după curul lui, cum s-ar zice.

Cam cât de des faci curat în apartament?
Sunt obsedat, fac mereu curat. Adică, e mizerie şi astea… dar îţi dai seama că, dacă n-ar face nimeni curat, ar fi o groapă de gunoi. Pe tata îl doare fix în pulă şi nu face nimic, înţelegi? El eventual mai pune o sticlă de bere prin casă p-acolo, mai murdăreşte o farfurie, da’ n-are obiceiul să se descalţe şi de asta intră tot jegul în casă. Nu prea strânge după el. Chestii. Eu sunt ca o menajeră, îmi place să fie totul ordonat, curat şi dacă o fi dezordine e, vorba aia, ordine în dezordine.

Şi cum reacţionează musafirii la dezordinea asta?
Ba, sincer, nu prea mă interesează. În amărâta aia de garsonieră am dat şi party-uri de alea, cum se dădeau odată, bairame. Am dormit şi douăzeci de inşi acolo, unii peste alţii. Cu cartofi la ceaun şi bere la litru. Nu e panică. Când intri la mine în casă, uiţi de toate băşinile şi arfele şi luxul care există şi o iei aşa primitiv. Are veceu? Uraaa! Avem unde să ne pişăm, nu tre să mergem afară. Când intri la mine în casă, te cobori la nivelul meu. N-ai cum să vii cu băşini la mine, o să vrei s-o apuci şi-o să calci în muci, nu există papuci. Vrei să dai un telefon? Nu există telefon fix. Vrei să te uiţi la televizor? Nu există televizor. Te împaci cu gândul şi începi de la zero. Porneşti o conversaţie, că de fapt de asta ai venit la mine, să vorbim, să desenăm sau, eu ştiu, să punem ceva la punct. Nu să mă laud eu cu ce am prin casă. Nu sunt genul.

Citeste articolul

Interviu in exlusivitate pentru HipHopLive cu BOOM’ul anului MACANACHE

Macanache este, fără îndoială, revelația anulul. Două videoclipuri ce au ajuns deja celebre, o nouă piesă ce promite a fi hit, multe concerte, un stil aparte și o tonă de rime – așa poate fi creionat cel mai recent “personaj” care a fermecat scena hiphop-ului românesc. Noi am avut plăcerea de a descoperi cine și cum este Macanache de fapt. Dacă și voi sunteți curioși, vă invităm să urmăriți interviul acordat pentru Hiphoplive.

Citeste articolul

Macanache, interviu in cadrul emisiunii „i think i like it” @U-tv

Macanache vorbeste deschis despre muzica, viata, munca si familie in cadrul unui interviu acordat in premiera postului de televiziune U-tv.

 

Citeste articolul

MACANACHE vine la Ghibstock Festival.

Festivalul este unic la nivel național deoarece este singurul festival din curtea unei școli, este un eveniment caritabil care, an de an, strânge fonduri pentru o altă cauză comunitară și este organizat de liceeni pentru alți liceeni. Proiectul început în 2010 este unul unic ca amploare la nivelul oraşului şi este un model educaţional, având un rol important atât în ceea ce priveşte cauzele abordate de-a lungul anilor, cât şi în ceea ce înseamna dezvoltarea personală a elevilor voluntari, organizatori ai evenimentului. Cu fondurile strânse în acest an, voluntarii clubului de inițiativa comunitară „IMPACȚIIII” vor organiza o tabără educațională pentru 20 de copii din medii defavorizate.

Citeste articolul

Cei mai buni artiști din Romania 2015

De fapt, totul la Macanache e altfel, asta-l face artistul anului. De la modul cum se îmbracă până la cum vorbește. Când l-am cunoscut în vară, l-am rugat să-mi facă o rimă pe loc despre VICE și a scos ceva cu „chinezii care mănâncă rice”. Mă rog, nu-mi amintesc foarte bine ce a zis, pentru că eram beat

Citeste articolul

Macanache și muzica din garsonieră. Povestea celui mai în vogă raper din România

Numele i l-am auzit întâmplător pentru prima oară. Eram undeva, în apropiere de conservator, când am trecut pe lângă două fătuțe, nu mai mari de 17-18 ani, care povesteau la colț de stradă. „Joi e concert Maca”.  “Vine Macanache în Cluj?”, a venit și răspsunul. Și cam atât.

Citeste articolul

Concert în premieră la Timişoara cu Macanache, „băiatul care scuipă rimele din OZN”.

Melomanii timişoreni au avut parte de un concert inedit joi seara la terasa D’arc pe malul Begăi, unde Macanache – aflat pentru prima oară în Timişoara – a demonstrat că faima de care se bucură în ultima vreme e cât se poate de meritată, artistul fiind considerat de multă lume drept „vocea unei noi generaţii“ şi „cel mai fresh rapper autohton”.

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/09/concert-premiera-la-timisoara-cu-macanache-baiatul-care-scuipa-rimele-din-ozn-foto/

Citeste articolul

Macanache revine cu o nouă producție. Aceasta este la melodia „MESAJUL”

Este un clip tipic Macanache, cu multe peisaje ce-l are în prim plan pe artist, în tot felul de cadre urbane distorsionate. Piesa în sine, este una în care se poate simți clar influența „golănească” a lui Macanache, dar totuși cu un mesaj pozitiv în cele din urma. Artistul pur și simplu scoate în evidență mesajul arhicunoscut de „nu renunța niciodată, ține capul sus!”, omniprezent în piesele hip-hop.

Citeste articolul

Azi noapte la ABC, Macanache a fost pe stilul Slim Shady.

Sâmbătă noaptea, în club ABC, Macanache a fost pe val, a fost peste tot… însă cu flow-ul ne-a dat peste bot!

Citeste articolul

„Sweet Damage Crew”, tinerii care coloreaza orasele cenusii ale Romaniei. Ce spune Macanache despre ei.

Intr-o viata cu ritm alert, in care stresul cotidian ne este influentat si de imaginile pe care le intalnim in fiecare zi- de la griul blocurilor comuniste la cladiri neterminate, o mana de tineri si-a transformat pasiunea pentru graffiti intr-o meserie.

Citeste articolul

Adevărul Live: Macanache, povestea senzaţiei rapului românesc !

Macanache, pe numele real Dinescu Constantin Bogdan, a vorbit la Adevărul Live despre lansarea viitorului album, „Macadopere“, povestea sa de viaţă şi detaliază aspecte inedite din carieră.

Citeste articolul

Am vorbit cu Macanache despre cum blenduieşte rapul cu mixologia

Rapperul underground a lucrat prin diverse baruri din București, timp de trei ani.

Citeste articolul

MACANACHE – „O MAMĂ”, piesă nouă pentru mama lui, extrasă de pe noul album „MACADOPERE”.

Rapper-ul pregătește un nou material discografic, pe care l-a numit „MACADOPERE”. Bucata de mai sus este primul extras de pe album. Versurile îi aparțin, evident, lui Macalan, iar instrumentalul este de la MZBOOMBAP.

Citeste articolul

Cum încape atâta hip-hop în Berceni

Scurt istoric al muzicii hip-hop din cartierul din sudul Bucureștiului, de la 2 Bagabonți la Macanache.

Citeste articolul

INTERVIU cu rapperul Macanache: Am primit o sticlă în cap în timpul unui concert în Vama Veche

Rapperul Macanache a avut parte de un incident mai puţin plăcut, în timpul unui concert susţinut pe plaja din Vama Veche, când unul dintre spectatorii din public a aruncat cu o sticlă şi l-a lovit pe artist chiar în cap. Macanache a povestit cum s-a petrecut „extorsiunea” pentru MEDIAFAX.

Citeste articolul

Macanache isi lanseaza noul album, „Macadopere”, in Bucuresti, Iasi, Bacau si Cluj: „Fenomen, ca Maradona!”

Macanache a surprins in acest material viata sa personala si melancolia anilor 90′. Un „Amintiri din copilarie”, in felul sau, autentic, cu piese surprinzator de nostalgice, precum „O mama” sau „Surior„.

Citeste articolul

Macanache a venit să cânte in premiera, la Neatza cu Razvan si Dani, melodia „Eu dau graffiti”.

Macanache a venit să cânte in premiera, la Neatza cu Razvan si Dani, piesa „Eu dau graffiti”.

Citeste articolul